Taşan dereler, ekipleri seferber etti

Bursa'nın İznik ilçesinde taşan derelerin getirdiği taş ve topraklar, belediye ekiplerinin kısa sürede müdahalesiyle kaldırıldı.

Bursa'nın İznik ilçesinde taşan derelerin getirdiği taş ve topraklar, belediye ekiplerinin kısa sürede müdahalesiyle kaldırıldı.

İznik ilçesinin Boyalıca Mahallesi'nde yağış sebebiyle taşan Ala Deresi, Sahil Caddesine döküldü. Sel sularıyla birlikte taşınan moloz ve taşlar caddeye çıkarken, trafikteki sürücüler ve vatandaşlar zor anlar yaşadı. Bazı ikametlerde ise maddi hasar meydana geldi. Belediye ekiplerinin kısa süre müdahalesi sonunda taş ve molozlar, yollardan kaldırıldı. İznik Belediye Başkanı Mehmet Kaan Usta, çalışmaları yakından takip etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Alanya’da vatandaşların gözdesi halk plajları
Meteoroloji’den Hafta Sonu Uyarısı: Sağanak Yağışlar Geliyor
FİLOZOF ATAKAN’IN ŞAŞIRTAN KARİYER DEĞİŞİMİ
Sylvester Stallone Öldü mü? Sosyal Medyayı Sallayan İddianın Aslı
İlyas İlbey’den Kötü Haber: Usta Oyuncunun Böbreğinde Tümör Tespit Edildi