Tartıştığı vatandaşı bıçaklayan şahıs tutuklandı

Kastamonu'da tartıştığı vatandaşı bıçaklayarak yaralanan şahıs tutuklandı.

Kastamonu'da tartıştığı vatandaşı bıçaklayarak yaralanan şahıs tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Kuzeykent Mahallesinde H.T. ile M.A.E. arasında henüz bilinmeyen sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine H.T., M.A.E.'yi, kafasına sopayla vurarak yaraladı. Bunun üzerine M.A.E. de H.T.'yi bıçaklayarak yaraladı. Yaralanan H.T. ve M.A.E., olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayla ilgili Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, H.T.'yi bıçaklayarak yaralayan şüpheli M.A.E.'yi gözaltına aldı. Şüpheli şahıs, tutuklanarak gözaltına alındı. Kesici aletle yaralanan H.T.'nin ise tedavisinin devam ettiği ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Bursa'da Kan Donduran Cinayet: Eşini İple Boğarak Öldürdü
Dur ihtarına uymadı, motosikletini polisin üzerine sürdü: 2 yaralı
Afyonkarahisar'da Büyük Yangın: Sucuk Fabrikası Kül Oldu
İzmir’de mobilya mağazasında yangın
Yalova'da trajedi: Oğlunu kurtarmak isterken o da akıma kapıldı: 2 ölü