Tartıştığı husumetlisini silahla vurarak öldürdü

Malatya'da tartıştığı husumetlisi tarafından tabancayla vurulan şahıs kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Malatya'da tartıştığı husumetlisi tarafından tabancayla vurulan şahıs kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, sabah saatlerinde Yeşilyurt ilçesine bağlı Konak Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında husumet bulunan D.P. (68) ile S.K. (49) arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, D.P.'nin tabancasından çıkan kurşunların hedefi olan S.K. ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine jandarma ekipleri sevk edilirken, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan S.K. kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olay yerinde inceleme yapan jandarma ekipler ruhsat bir adet tabanca bulurken, olay sonrası kaçan D.P.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

BİRİ BIÇAKTAN BİRİ TOKATTAN
Ekrem İmamoğlu, hakkında bir soruşturma daha
Isparta-Konya Yolunda Karavan ile Otomobil Çarpıştı: 3 Yaralı
Denize açılan balıkçı kayboldu: Tekne geldi, kendisi yok
CHP Otobüsü Şoförü İçin 13 Yıl Hapis İstemi