Tartıştığı adamı ayağından vurdu: 1 yaralı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde işyerinin önünde oturan kişiyle tartışan şüpheli, işyeri sahibini ayağından yaralayarak olay yerinden kaçtı.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde işyerinin önünde oturan kişiyle tartışan şüpheli, işyeri sahibini ayağından yaralayarak olay yerinden kaçtı.

Edinilen bilgiye göre olay Kdz. Ereğli ilçesi Elmatepe Mahallesi'nde yaşandı. İddialara göre aralarında daha önceden husumet bulunan Engin Ö. ile İsmail H.Ö. arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma yaşandı. İşyerinin önünde oturan İsmail H.Ö.'ye bulunduğu yerden kalkmasını söyleyen Engin Ö., silahını doğrultarak ateşleri. OLayda İsmail H.Ö. ayağından yaraladı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı İsmail H.Ö. ambulansla Kdz. Ereğli ilçesindeki özel bir hastaneye kaldırıldı.

Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken ekipler firar eden Engin Ö.'yü yakalamak için çalışma başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Otomobil içinde kanlı veda: Kadın öldü, şüpheli ağır yaralı
Sahte hocanın maskesi düştü: Büyü bozma yalanıyla vurgun
Vurgunun Adresi Meslek Lisesi: Sahte Öğrenciyle 52 Milyonluk Tezgah!
Kavga sonrası ortadan kayboldu, 8 aydır sır oldu
FABRİKA SERVİSİ TIRLA ÇARPIŞTI