Tarlada çalışan traktöre giren yılan korku dolu anlar yaşattı

Siirt'in Kurtalan ilçesinde tarlada çalışan çiftçinin kullandığı traktörün şoför koltuğu kısmına 2 metrelik yılan kaçtı.

Siirt'in Kurtalan ilçesinde tarlada çalışan çiftçinin kullandığı traktörün şoför koltuğu kısmına 2 metrelik yılan kaçtı. Çiftçi, o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

Edinilen bilgiye göre olay, Siirt'in Kurtalan ilçesinde meydana geldi. Çiftçilik yapan Ferhat Turhan, kullandığı traktörün şoför koltuğunda 2 metrelik yılanı görünce korku dolu anlar yaşadı. İlk gördüğünde panikleyen Turhan, daha sonra o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Yılanı aracından çıkaran Turhan, traktörüyle çalışmaya devam etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

GÜLLÜ DAVASINDA İLK DURUŞMA
Torbalı’da fabrika kazanı patladı: 3 işçi yaralı
Sözcü TV programcısı Deniz Türkeri polisten kaçarken kaza yaptı
Vinç halatı koptu, işçi ezilmekten son anda kurtuldu
Reyhanlı saldırısının faili yakalandı