Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan zeytin tankında sepetleme görüntüsüne inceleme

Tarım ve Orman Bakanlığı, bir kişinin zeytin tankının içine girerek sepetleme yapmasına ilişkin sosyal medyada paylaşılan görüntü ile ilgili inceleme başlatıldığı duyurdu.

Tarım ve Orman Bakanlığı, bir kişinin zeytin tankının içine girerek sepetleme yapmasına ilişkin sosyal medyada paylaşılan görüntü ile ilgili inceleme başlatıldığı duyurdu.

Tarım ve Orman Bakanlığı, Manisa'da çekildiği iddia edilen ve sosyal medyada paylaşılan, bir kişinin yeşil zeytin tankının içine girerek kendisine verilen boş sepetleri doldurduğu görüntülere ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, "Sosyal medyada paylaşılan, salamura zeytinin gıda güvenilirliği ve insan sağlığına uygunsuz şekilde sepetlenmesine dair görüntülerle ilgili Bakanlığımız tarafından inceleme başlatılmıştır" ifadeleri kullanıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Yaşlı ve engelli aylıkları hesaplara yatırılmaya başlandı
CİMER altyapısına yapay zeka
İRAN'DAN UMMAN ÇARKI
"ERKEN SEÇİM ASLA YOK"
TEK DEVLET, TEK ORDU VURGUSU