Tarım Fuarı'na Soma damgası

Konya Tarım Fuarı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ile Endonezyalı mevkidaşı Dr. Ir. Suswono Mma’nın katıldığı törenle açıldı.

Konya Tarım Fuarı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ile Endonezyalı mevkidaşı Dr. Ir. Suswono Mma’nın katıldığı törenle açıldı.

Açılışı yapılan Türkiye’nin en büyük Tarım Fuarı’na 31 Mayıs’a kadar 50 ülkeden yaklaşık 200 bin kişinin katılması bekleniyor.

Fuarda katılımcıların en çok ilgisini çeken görüntüelr ise Soma faciasının resmedilği görüntüler oldu. Madenci elbiseleri giyip yüzelerini kömür karasına boyayıp madencilerin zor şartlarını anlatmaya çalıştılar.

Facia hafızalardan silinmemişken Tarım Fuarında bu görüntüler de en çok ilgi çekenler arasında yerini aldı.

İşte o görüntüler;

memleket.com.tr

Yerel Haberleri

MİLYONLUK VURGUN ENGELLENDİ
Lazerle Göz Çizdirme Dönemi: Hangi Yöntem Size Uygun?
ARANAN ŞAHISLARA SIKI TAKİP
BİR İLÇE SULAR ALTINDA
KONYA'NIN SU GÜVENLİĞİ