Tarım Fuarı Ziyaretçi Rekoruyla Kapılarını Kapattı

Sektörün ülkemizdeki en önemli buluşması olan Konya Tarım Fuarı 307.919 rekor ziyaretçiyle yine tarım sektörünün en büyük buluşması olduğunu kanıtladı.

Bu yıl Konya Ticaret Odası – Tüyap Konya Uluslararası Fuar Merkezi'nde Tüyap Konya Fuarcılık A.Ş. tarafından Türk Tarım Alet ve Makineleri İmalatçıları Birliği (TARMAKBİR) iş birliğiyle on altıncısı düzenlenen, T.C. Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından açılışı gerçekleştirilen ve her sene tarım profesyonellerinin merakla beklediği 16. Konya Tarım Fuarı, yine ziyaretçi sayısında rekor kırdı.

Panellerden lansmanlara, uluslararası ikili iş görüşmelerinden çeşitli etkinliklere kadar 5 gün boyunca hareketli geçen fuar, katılımcı markaların ve profesyonel ziyaretçilerin beğenisini kazandı. Gittikçe ilginin arttığı fuarda bu yıl yabancı ziyaretçi sayısındaki gözle görülür artış, katılımcı firmaların yüzünü güldürdü. Tüyap Konya, 2019 yılında 19- 23 Mart tarihleri arasında on yedincisini gerçekleştirmeyi planladığı fuara katılan tüm ziyaretçi ve katılımcılara teşekkürlerini sundu.

Ekonomi Haberleri

ELEKTRİKTE BUNU YAPANA DESTEK YOK
Türkiye’nin Turizm Geliri 3. Çeyrekte 25,5 Milyar Doları Aştı
Dolar ve Euro Güne Yükselişle Başladı: Kapalıçarşı'da Güncel Döviz Kurları
Bu Sisteme Para Yatıran Şok Oldu! 2,54 Milyar Dolarlık Kilit
SPK Batan TERA Yatırım İçin Düğmeye Bastı