Tarihi eserleri satmak için Bursa’ya geldi otobüs terminalinde kıskıvrak yakalandı

Elindeki tarihi eserleri satmak için İstanbul'dan Bursa'ya gelen bir şahıs jandarma ekipleri tarafından otobüs terminalinde kıskıvrak yakalandı.

Elindeki tarihi eserleri satmak için İstanbul'dan Bursa'ya gelen bir şahıs jandarma ekipleri tarafından otobüs terminalinde kıskıvrak yakalandı. Şahsın üstünden 67 çeşitli dönemlere ait sikke, 6 adet taş obje, 1 adet gümüş taşlı yüzük ele geçirildi.

Bursa İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğünce İstanbul ilinde ikamet eden E.B. isimli şahsın elinde bulunan tarihi eserleri satmak için Bursa iline geleceği bilgisi elde edildi. Şahsı yakalamak için Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminaline operasyon düzenleyen jandarma ekipleri E.B. isimli şahsı otobüsten indikten sonra kıskıvrak yakaladı. Şüpheli E.B. isimli şahıs üzerinde bulundurduğu 67 adet çeşitli dönemlere ait sikke, 6 adet taş obje, 1 adet gümüş taşlı yüzüğü satmak için Bursa'ya geldiğini belirtti. Tarihi eser kaçakçısı E.B. gözaltına alınırken ele geçirilen tarihi eserler Müze Müdürlüğüne teslim edilmek üzere muhafaza altına alındı.

POLİS-ADLİYE Haberleri

BİR BELEDİYE BAŞKANI DAHA TUTUKLANDI
OTOGARDA ÇANTADAN SERVET ÇIKTI
Üzerine iş makinesi devrilen işçi yaralandı
Denizde can pazarı: Suya düşen kadın son anda kurtarıldı
ÖZGÜR ÖZEL MİTİNGİNE POLİS MÜDAHALESİ