Tapudaki vurgun soruşturmasında 4 kişi tutuklandı

İnegöl Tapu Müdürlüğünde vurgun iddiası üzerine başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan 10 kişiden 4'ü tutuklandı.

İnegöl Tapu Müdürlüğünde vurgun iddiası üzerine başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan 10 kişiden 4'ü tutuklandı.

İnegöl Tapu Müdürlüğünde çalışan bir memurun Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezine (CİMER) yaptığı bir şikayetle vurgun ortaya çıkmış, bunun üzerine Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bir müfettiş görevlendirmişti. Yapılan incelemeler sonucunda müfettiş raporu doğrultusunda İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığı konuyla alakalı soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında polisin yaptığı operasyonla 4'ü tapu çalışanı, 6'sı ise emlakçı olmak üzere toplam 10 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlardan memur M.Ö, K.P, S.O. ve müteahhit D.S. tutuklanırken, diğer zanlılar adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Ankara'da 5 Eğlence Mekanına Baskın: Mutfak Tezgahının Altından Çıktı!
Kaza öncesi çektiği son görüntüler ortaya çıktı
Eski Bakan Arif Ahmet Denizolgun'un Feth-i Kabir İşlemi Tamamlandı
"Temizleyip geleceğim" dediği kamyonun yanında cansız bedeni bulundu
Ankara'da Gece Kulüplerine Baskın: Fuhuş ve İnsan Ticareti Çetesi Çökertildi