Tanıklar da 'Ergenekon' dedi

AK Parti Konya Milletvekili ve Başbağlar mağdurlarının avukatı Hüsnü Tuna’nın sözlerine katliamı bizzat yaşayanlardan da destek geldi

AK Parti Konya Milletvekili ve Başbağlar mağdurlarının avukatı Hüsnü Tuna’nın “olayların organizatörlerinin Silivri’de olduğu” ve “o dönem mahkemenin, olayın üzerine gitmek yerine kapatmayı tercih ettiği” yönündeki sözlerine katliamı bizzat yaşayanlardan da destek geldi. Tuna, katliamı gerçekleştiren 100 kişilik terörist grubun 30 Haziranda Başbağlar’ın yakınına geldiğini ve Sivas olayları gerçekleşene kadar burada beklediklerini söylemiş, kanlı organizasyonda Doğu Perinçek’in büyük payı olduğunu ifade etmişti.

ÜSTÜNÜ KAPATMAYA ÇALIŞTILAR

Katliamdan sağ kurtulan köy bakkalı Fikri Aydınlı (63): Olayların organizatörlerinin Silivri’de olduğu tespitine katılıyorum. Yakalananlar serbest bırakıldı. On bine yakın mermi toplandı. Bir tane merminin çıktığı silah bile tespit edilemiyorsa, yakalanan kişiler bırakılıyorsa biz Ergenekon’dan başka kimi suçlayalım?

HÜKÜMETE GÜVENİYORUZ

Katliamının tanıklarından Başbağlar Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Aydın: Hükümete güveniyoruz. Araştırma komisyonunun da katliamın karanlık perdesini aralayacağına inanıyorum.

EZAN VAKTİ KATLİAM

Başbağlar Yardımlaşma Derneği Başkan Yardımcısı İsmail Ogün Kuruçaylı: 21.00 sıralarında, ezan okunuyordu. Derken silah sesleri yükseldi. Evleri, okulları ateşe verdiler. Aradan 17 yıl geçti. Artık acılarımızın son bulsun istiyoruz. Star

Medya Haberleri

Kuşadası’nda yuhalanan Diva, Bursa’da alkışlarla karşılandı
Selçuklu Sarayında İktidar Savaşı Başlıyor
Gönül Dağı 7. Sezon Zaman Atlamasıyla Geliyor: Gedelli’nin Yeni Nesil Amcaoğulları Kimler Oldu?
Ciddi Sağlık Sorunlarını Geride Bırakmıştı: Ufuk Özkan Sahalara Döndü
Nüfusunun Yaklaşık 3 Katı Alanı Doldurdu