Tamamen elektrikli yeni Megane ön siparişte yoğun ilgi gördü

1 Ağustos'ta ön siparişe açılan ilk 250 Yeni Megane E-Tech yüzde 100 Elektrikli büyük ilgi görerek, aynı gün içerisinde hızla tükendi.

1 Ağustos'ta ön siparişe açılan ilk 250 Yeni Megane E-Tech yüzde 100 Elektrikli büyük ilgi görerek, aynı gün içerisinde hızla tükendi.

Elektrikli DNA'sını hem sürüş hem de tasarım öğeleriyle birleştiren Yeni Megane E-Tech yüzde 100 Elektrikli Türkiye'de yoğun ilgiyle karşılandı. Ön siparişe sunulan 250 adet Yeni Megane E-Tech yüzde 100 elektrikli büyük bir hızla tükendi.

250 adedi daha ön siparişe açılan Iconic versiyona sahip Yeni Megane E-Tech yüzde 100 Elektrikli'nin ilk kullanıcılarından biri olmak için fırsat devam ediyor. Ön sipariş kaydını oluşturmak isteyen kullanıcılar, MAİS Yetkili Satıcıları ve Şubelerine ulaşarak, 250 bin TL ön ödeme karşılığında siparişini tamamlayacak.

60 KWh'lik ince tasarıma sahip bataryası ile 450 km menzile sahip Yeni Megane E-Tech yüzde 100 Elektrikli, 160 kW/220 bg elektrikli motor performansıyla elektrikli otomobil sürüşünün tüm zevklerini yaşatıyor ve 0'dan 100 km/s'ye sadece 7,4 saniyede ulaşıyor. Elektrikli otomobiller için özel üretilmiş CMF-EV platformuna sahip model, 42 dakikada yüzde 80 şarj kapasitesi, 21 gelişmiş sürüş destek sistemi, 564 cm2 OpenR Link bilgi-eğlence sistemi ve daha birçok yüksek teknolojiyle Ağustos'ta Türkiye yollarında olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

2026’da İş Değiştirerek Maaş Artırma Dönemi Sona Erdi
48 Milyon TL’lik Alacak İddiası: Otel Projesinde Kriz
UZMANI AÇIKLADI: SGK EMEKLİLİK DURUMUNU NEDEN İPTAL EDER
SURİYELİLER TÜRKİYE'Yİ HALA ÇOK SEVİYOR
124 yıllık çınar indirime girdi! Dükkan kapanıyor