Tam kapanmaya bodoslama giriş! Konya'da çarşı pazar ana baba günü oldu

29 Nisan Perşembe akşamı başlayacak olan 17 günlük 'tam kapanma' öncesi tüm yurtta olduğu gibi Konya'da da çarşı pazarda yoğunluk yaşandı. Trafiğin güçlükle ilerlediği kentte market ve semt pazarlarında virüs adeta unutuldu

Ülke genelinde ilan edilen ve 29 Nisan Perşembe akşamı başlayacak olan 'tam kapanma' öncesi tüm yurtta olduğu gibi Konya'da çarşı pazarda yoğunluk yaşandı. Trafiğin güçlükle ilerlediği kentte, alışveriş merkezleri, zincir marketler ve semt pazarlarında sosyal mesafe unutuldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Covid-19 tedbirleri kapsamında 29 Nisan 2021 perşembe akşamı 19.00'dan başlayıp, 17 Mayıs pazartesi 5'e kadar sürecek şekilde tam kapanmaya geçileceğini duyurmasının ardından Konya'da sokaklar ana baba günü gibi oldu.

Ramazan bayramının da tam kapatmanın uygulanacağı tarihler arasına denk gelmesi nedeniyle, alış veriş yapmayı planlayanlar da mağazalara koştu. 

Sıcak havanında etkisiyle cadde ve sokaklarda yoğunluk yaşanırken, mağazaların önlerinde de kuyruklar oluştu. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Yüzsüzlüğün bu kadarı: Önce dolandırdı sonra harçlık istedi
Hatay'da El Sanatları Kursları Depremzede Kadınlara Geçim Kaynağı Oldu
Gökyüzünde görülen ve tanımlanamayan 3 cisim merak uyandırdı
Amatör balıkçı köpek balığını böyle görüntüledi
Erdoğan: İsrail'le tüm ilişkileri kestik