Talasgücü, 3. Lig zaferini depremzedeler ile kutlayacak

Kayseri'yi 3. Lig'de temsil etme hakkını elde eden Talasgücü Belediyespor, şampiyonluk kutlamasını depremzede vatandaşlarla yapacak.

Kayseri'yi 3. Lig'de temsil etme hakkını elde eden Talasgücü Belediyespor, şampiyonluk kutlamasını depremzede vatandaşlarla yapacak.

Şampiyonluk kutlamasını depremzedeler ile birlikte yapmayı uygun bulan Talasgücü Belediyespor, depremzede çocuklara oyuncak, futbol topu, forma dağıtacak. Şampiyonluğun sevincini depremzede çocuklar ile birlikte yaşayacak, Talasgücü'nün bu etkinliği deprem bölgesinde mi? Yoksa Kayseri'de bulunan depremzede çocuklar ile mi? Yapacağı henüz netlik kazanmadı.

Konunun da netlik kazanmasının ardından kulüp yönetimi şampiyonluk kutlamaları etkinlikleri için hazırlıklara başlayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

MONTELLA KALIYOR MU?
Türkiye'ye mağlubiyet sonrası kötü haber! 10 sıra birden düştü
Zirve için Yunanistan'da! Obradovic anlaşmayı imzalıyor
Yeni bir yıldız adayı daha bulup geldiler
Fenerbahçe'de Transfer Harekatı: İsmail Kartal'dan Greenwood Hamlesi