Talas personeline sürekli eğitim

Talas Belediyesi çalışanlarına yönelik eğitim programları aralıksız sürüyor.

Talas Belediyesi çalışanlarına yönelik eğitim programları aralıksız sürüyor. Daha önce iletişim, acil durumlarda tıbbi müdahale ve iş güvenliği gibi çeşitli eğitim programları alan Talas Belediyesi personeline şimdi de 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu konusunda program düzenlendi.

Talas Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen eğitimde emekli Mülkiye Müfettişi Mehmet Çoban tarafından Devlet Memurları Kanunu ve yönetmeliklerle ilgili konular anlatıldı. Mehmet Çoban, Talas'ta bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederken, eğitimin düzenlenmesinden dolayı Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın'a teşekkür etti. İlk bölümü ana hatları itibariyle kanunun genelini kapsayan eğitiminin ikinci bölümünde sonra soru cevap kısmına geçilerek merak edilen konulara açıklık getirildi.

Personelin ilgi gösterdiği eğitim yaklaşık iki buçuk saat sürdü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Şehit Polis Mustafa Aydın Son Yolculuğuna Uğurlandı
Türkiye 5G Devrimine Merhaba Dedi: Dijital Egemenlikte Yeni Dönem
5 GÜN SÜRECEK
APP plaka değişiminde son gün yoğunluğu
Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde Hareketli Dakikalar: Başkan Bozbey Gözaltında