Taksim’de kostümlü iki kadın turistleri korkuttu

Taksim Meydanı'nda ellerinde oyuncak silahla gezen kostümlü ve maskeli iki kadın, turistleri korkuttu.

Taksim Meydanı'nda ellerinde oyuncak silahla gezen kostümlü ve maskeli iki kadın, turistleri korkuttu. Polis tarafından durdurulan kadınlar, ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

Taksim Meydanı'nda çığlık ve cadı maskesi takıp kostümlerle dolaşan iki kadın, ellerindeki oyuncak silahla turistleri ve vatandaşları korkuttu. Bağcılar'dan geldiklerini ve kendi aralarında video çektiklerini söyleyen kadınlar, meydanda dolaşan turist ve vatandaşlara oyuncak silahlarını doğrulttu. Turistleri ve vatandaşları korkutup rahatsız eden iki kadını sivil asayiş ekipleri durdurdu. Polisin durdurmasıyla maskelerini çıkaran kadınlar, "Video çekiyoruz" diyerek kendilerini savundu. Kadınlar ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Aile yapısına aykırı içerik üreten fenomenler adliyeye sevk edildi
Kum yüklü tır elma bahçesine devrildi, sürücü hayatını kaybetti
Eski Bakan Denizolgun'un Kayıp Telefonuna Delil Davası
’Dur’ ihtarına uymamanın bedeli 245 bin lira
YASİN KOL'UN YAZIŞMALARI SIZDI