Taksiciler turizm şirketi aracının önünü kesip evrak kontrolü yaptı

İstanbul'da faaliyet gösteren bir turizm şirketine ait aracın önünü kesen taksiciler evrak kontrolü yaptı.

İstanbul'da faaliyet gösteren bir turizm şirketine ait aracın önünü kesen taksiciler evrak kontrolü yaptı. Taksicilerin yol keserek evrak kontrolü yaptığı anlar cep telefonu kameralarına yansıdı.

İddiaya göre, İstanbul'da faaliyet gösteren bir turizm şirketine ait araç Başakşehir'den müşterisini aldı. Müşterisini Sapanca'ya götürmek üzere yola çıkan aracın önü kısa bir süre sonra taksiciler tarafından kesildi.

Turizm şirketine ait aracın önünü kesen taksiciler araçtaki turisti ve şoförü sorgulamak istedi. Şoförün evraklarını alıp kontrol ettiler. Bu sırada şoförün cep telefonuyla yaşananları görüntülediğini fark eden taksiciler tepki göstererek şoförün görüntü çekmesini engellemeye çalıştı.

POLİS-ADLİYE Haberleri

MİLYONLUK DEVİRLERİN PERDE ARKASI
Ankara'da Kız Çocuklarını Tacizciden Kurtaran Yaşlı Adam Darp Edildi
Parası Olmadığı İçin Öldürüldü: Düğün Fotoğrafçısı Cinayetinde Şok Detay
Etimesgut Belediyesi'ndeki Yolsuzluk Soruşturmasında Dev Delil Klasörü
Etimesgut soruşturmasında yeni perde: Beşikçioğlu'na 7 suçlama