Taksi şoförü İrfan Erper evinin bodrumunda iple asılmış halde bulundu

Karabük'te taksi şoförlüğü yapan şahıs, oturduğu apartmanın bodrum katında iple asılmış halde ölü olarak bulundu.

Olay Beşbinevler Cumhuriyet Mahallesi 55. Nolu Sokak'ta bulunan İrşat Apartmanında meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, apartmanda oturan bir vatandaş, bodrum katına indiği sırada İrfan Erper (54) isimli şahsı tavana iple asılı halde gördü.

Şahsın durumu bildirmesi üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde Erper'in hayatını kaybettiği belirlendi.

Polis ekipleri apartmana şerit çekerek önlem alırken, Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından Erper'in cenazesi Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili inceleme başlatılırken Erper'in taksi şoförlüğü yaptığı öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Müdürü zehirleme iddiasıyla tutuklanan okul görevlisine destek
Gazeteci Enver Aysever tutuklandı
Adli tıp önünde kavga: Cenaze yakınları şirket yetkililerine saldırdı
Üst geçidi kullanmadı, otomobil çarpmasıyla yaralandı
Adliye soyguncusu ve eşi böyle kaçmış