Takım elbiseyle "su altındaki ofis"te çalıştı

Muğla'da bir dalış okulu, dalış turizmine katkı sağlamak amacıyla deniz dibinde ofis ortamını canlandırdı - Takım elbise ve çantasıyla denize atlayan dalgıç, üzerinde bilgisayar ve birkaç ofis eşyası bulunan masada çalıştı

MUĞLA (AA) - Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir dalış okulu, deniz dibinde oluşturduğu ofisle, "Strese değil, maviliklere dalın" mesajı verdi.

Dalgıç Önder Diktaş, Dalyan Koyu'nda takım elbisesi ve çantasıyla tekneden denize atladı.

Diktaş, daha önceden 5 metre derinliğe yerleştirilen, üzerinde bilgisayar ve birkaç ofis eşyası bulunan masada çalıştı.

Bilgisayarın ekranında "Strese değil maviliklere dalın" yazısının yer aldığı etkinlikte, balıklarla güzel görüntüler oluştu.

Diktaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, daha önce deniz dibinde bisiklet sürme, uyuma, tavla oynama, su altı evliliği gibi farklı etkinlikler yaptıklarını söyledi.

Yapılan organizasyonların insanların dalışa ilgisini artırdığını ifade eden Diktaş, "Bu kez su altında ofis kurduk. Deniz dibine bilgisayar, faks, telefon cihazı, Atatürk portresi indirdik. Çalışmamız yaklaşık 20 dakika sürüdü. " dedi.


AA

Gündem Haberleri

YENİ YÖNETMELİK YOLDA
Adalet Bakanı Gürlek’in Bilgilerini Sızdıran Tapu Teknikeri Gözaltında
YENİDOĞAN ÇETESİ DAVASINDA FLAŞ GELİŞME
BÖYLE BİR ÇAĞDAYIZ
Erol Köse’nin cenazesini kızı Dijan aldı