Tahliye kararı verilen okullarda taşıma işlemi başladı

Küçükçekmece'de tahliye kararı verilen okullarda taşınma işlemleri başladı.

Küçükçekmece'de tahliye kararı verilen okullarda taşınma işlemleri başladı. Tahliye edilen okulda kızı öğrenci olan Nasıf Şen "Kızım bu okulda okuyordu onun için geldim. Şimdi kızımın gideceği okula bakmaya gidiyorum" dedi.

İstanbul Valiliği tarafından alınan karar ile hasarlı olduğu gerekçesiyle 93 okul ve 2 eğitim merkezi hakkında tahliye kararı verilmişti. Bugün öğrenciler yeni okullarında eğitim ve öğretim görmeye devam ederken, Küçükçekmece Kanarya Ortaokulu'da tahliye edilince boş kaldı. Sabah saatlerinde Küçükçekmece Belediyesi'nden gelen ekipler okulu taşımaya başladı. Okulun elektrikleri de kesildi.

Tahliye edilen okulda kızı öğrenci olan Nasıf Şen "Kızım bu okulda okuyordu onun için geldim. Devletin verdiği servislerle taşımalı eğitim olacak. Buraya 50 tane servis verilmiş. Şimdi kızımın gideceği okula bakmaya gidiyorum" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Avrupa'daki Gurbetçiler İçin Türksat 4A Rehberi! Almanya, Avusturya ve Hollanda İçin Frekans Ayarları
Türksat Frekans Değişikliği: Çanak Anten Ayarı Nasıl Yapılır? Anten Yönü Değişecek mi?
Ukrayna’dan Savaş Çakar’ın ailesine tepki çeken mesaj: Hak ettiğini aldı
5. İstanbul Festivali'nde Ateez Rüzgarı: Kilometrelerce Kuyruk Oluştu
Gazeteci Nuray Başaran’dan İYİ Parti ve CHP Hakkında Şok İddia