Tahir Emre Can, İzmir Vakıflar Bölge Müdürü oldu

Kütahya Gençlik Spor İl Müdürü Tahir Emre Can, Cumhurbaşkanı kararnamesi ile İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü görevine atandı.

Kütahya Gençlik Spor İl Müdürü Tahir Emre Can, Cumhurbaşkanı kararnamesi ile İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü görevine atandı.

İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğüne, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri ile Kütahya Gençlik Spor İl Müdürü Tahir Emre Can atandı. Atama kararı, Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yayımlandı. Evli ve iki çocuk babası olan İzmir Vakıflar Bölge Müdürü Tahir Emre Can, 2021 Aralık ayından bu yana Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak görev yapıyordu.

İzmir Vakıflar Bölge Müdürü Muzaffer Ataseven'in görevden alınmasının ardından İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğüne Reşit Akçalı vekalet ediyordu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

İncirlik Üssü'nde Siren Sesleri Paniğe Yol Açtı: MSB'den İlk Açıklama Geldi
1 NİSAN'DA CEZALAR BAŞLIYOR
11 yaşındaki hafızlık öğrencisi yarışmada birinci oldu
Sosyete ve Spor Dünyasında Uyuşturucu Sorgusu
Manken Didem Soydan'dan "Yanlışlıkla Çektim" Savunması: İfade Ortaya Çıktı!