Taekwondo turnuvasında Eskişehir’e 3 madalya

Eskişehirli genç sporcular, Bolu'da düzenlenen Okul Sporları Taekwondo Yıldızlar Grup Müsabakalarında büyük başarı gösterdi.

Eskişehirli genç sporcular, Bolu'da düzenlenen Okul Sporları Taekwondo Yıldızlar Grup Müsabakalarında büyük başarı gösterdi.

Bolu'da 20 ilden öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen müsabakalara, toplamda 463 sporcu, 80 antrenör ve bir çok idareci katıldı. Eskişehirli genç sporcular, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı çerçevesinde düzenlenen Okul Sporları Taekwondo Yıldızlar Grup Müsabakalarında başarı elde etti. Turnuvada Kaan Sarıbulut 1'inci, Melek Tuana Bekmez 2'inci ve Nisa Nur Karaaslan 3'üncü olarak madalya almaya hak kazandı. Toplamda 3 madalya kazanan Eskişehirli genç sporcular, turnuvaya damga vurdu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Galatasaray kapılarını taraftara açtı
Konyaspor-Antalyaspor maçının hakemi belli oldu
U15 Gençler Lig'i maçında fileler 18 kez havalandı
Galatasaray’da kriz iddiaları büyüyor! Okan Buruk’un geleceği tartışılıyor
Fenerbahçe'de Şampiyonluk Ateşi: Sadettin Saran'dan 10 Milyon Euroluk Dev Prim!