Tablet tamiri etmek isterken kendini yakıyordu

Arızalanan tablet bilgisayarın tamir edilmeye çalışılması esnasında patlaması güvenlik kamerasına yansıdı

ZONGULDAK (AA) - Zonguldak'ta arızalanan tablet bilgisayarın tamir edilmesi esnasında patlaması güvenlik kamerasına yansıdı.

Alınan bilgiye göre, Mithatpaşa Mahallesi Gazi Paşa Caddesi'nde elektronik cihaz tamircisi Cemil Malkoç, tamir ettiği tablet bilgisayarın bataryasının bir anda patlayarak alev alması sonucu panik yaşadı.

İş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, müşterisinin getirdiği tableti tamir etmeye başladığı ve bu sırada tabletin bataryasının alev alarak patlaması ile bir anlık refleksle yerinden kalkan Malkoç'un alevler içerisindeki tableti pencereden atması görülüyor.

Cemil Malkoç, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaklaşık 14 yıldır elektronik cihaz tamir ettiğini ve ilk defa böyle bir şeyle karşılaştığını söyledi.

AA

Gündem Haberleri

Katar’da mahsur kalan sporcular Türkiye’ye dönmek üzere uğurlandı
Hava sahaları kapandı, tahliyede yeni rota Umman oldu
Sahurda tahanlı pide ve simit kuyruğu
Kadın Kamu Çalışanlarına 4 Gün Mesai Talebi
İlginç sahur geleneği: Davul yerine “Pilava pilava”