Tabii ki kalmak isterim

Ömer Gündostu, “Bu takımla birlikte şampiyonluk yaşadım. Şartlar neyi gerektirir bilemem ama ben futbol yaşantımı Konyaspor forması altında devam ettirmek istiyorum” dedi.

Konyaspor’un en eski oyuncusu olan 2. kaptan Ömer Gündostu, Transfer komitesiyle bugüne kadar 2 görüşme yaptıklarının altını çizerken, “Bu takımla birlikte şampiyonluk yaşadım. Şartlar neyi gerektirir bilemem ama ben futbol yaşantımı Konyaspor forması altında devam ettirmek istiyorum” dedi.


Sakatlığının da ciddi olduğunu söyleyen Ömer Gündostu, “Ankara’da yapılan kontrollerde 2 yırtık, kopma ve ödem tespit edildi. Yavaş yavaş düz koşulara başladım. Kalan haftalarda oynamam zor gibi görünse de 1 maç dahi olsa sahaya çıkmak istiyorum” dedi.


Son haftalarda oynanacak maçlar hakkında çıkartılan söylentilere de tepki gösteren deneyimli oyuncu, “Biz Konyaspor’uz. Bu kulübün temiz bir tarihi var ve bazıları bizi kendi kirli işlerinin içine çekmeye çalışıyorlar. Ama kimse bizi planladığı kirli işlerine alet edemeyecektir” şeklinde konuştu. Memleket

Yerel Haberleri

Baba-Çocuk İkilisi M1 Konya’da Bir Araya Geliyor
SEZON ÖNCESİ KRİTİK İNCELEME
TARİHİ CAMİLERDE SAF TUTTULAR
MİLYONLUK VURGUN ENGELLENDİ
Lazerle Göz Çizdirme Dönemi: Hangi Yöntem Size Uygun?