Suudi Arabistan'da yangın

Suudi Arabistan'ın Cubeyl ilindeki bir petrokimya fabrikasında çıkan yangında 12 kişi öldü

RİYAD (AA) - Suudi Arabistan'ın doğusundaki El-Cubeyl ilinde bir petrokimya fabrikasında çıkan yangında 12 kişinin öldüğü bildirildi.

Cubeyl'deki Kraliyet Komisyonu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Cubeyl Petrokimya Fabrikası'nda çıkan yangında 12 kişinin öldüğünü, 11 kişinin de gazdan etkilenerek boğulma tehlikesi geçirdiğini duyurdu. Açıklamada, yangının çıkış sebebi ve hayatını kaybedenlerin uyruklarıyla ilgili ayrıntılı bilgi verilmedi.

Ülkenin güney batısındaki Cazan bölgesinde aralık ayında bir hastanede çıkan yangında 30 kişi hayatını kaybetmiş, 123'ü yaralanmıştı. Ağustos ayında Suudi Arabistan'ın ulusal petrol şirketi ARAMCO'nun El-Huber kentindeki lojmanında çıkan yangında da 11 kişi ölmüş, 219'u yaralanmıştı.


AA

Gündem Haberleri

Oytun Erbaş'tan Radikal Çözüm: Köpek Saldırısına Hapis Cezası Gelsin
BEDELLİ ASKERLİKTE SON ŞANS
Süresiz nafaka kararı en çok onlara yaradı! Cem Yılmaz, Acun Ilıcalı, Serdar Ortaç kurtuldu
Reha Muhtar son yolculuğuna uğurlandı
Oğluna saldıran köpeği vurmuştu, ilk kez konuştu