Suudi Arabistan Kralı Selman, Ürdün Kralı Abdullah ile görüştü

Suudi Arabistan Kralı Selman, tatilde bulunduğu Fas'ın Tanca kentinde Ürdün Kralı 2'inci Abdullah ile görüştü

RİYAD (AA) - Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz'in, Fas'ın Tanca kentindeki yazlığında Ürdün Kralı 2'inci Abdullah ile görüşerek, onuruna yemek verdiği bildirildi.

Suudi Arabistan resmi haber ajansı SPA'da yer alan habere göre, 1 aylık tatil için Fas'ın Tanca kentinde bulunan Kral Selman, Ürdünlü mevkidaşı 2'inci Abdullah ile bir araya gelerek, Kral Abdullah'ın onuruna yemek verdi.

Görüşmede, iki ülke arasındaki işbirliğinin yanı sıra bölgede yaşanan son gelişmeler ile uluslararası konular ele alındı.

Görüşmeye Suudi Arabistan 1'inci veliaht Prensi Muhammed bin Nayif ile 2'inci veliaht prens Muhammed bin Selman'ın yanı sıra her iki ülkeden yetkililer de katıldı.

AA

Gündem Haberleri

Kara Ocak Şehitleri Anıldı
BAHİS REKLAMI KRİZİ
Yasaklı Doktor Davası Başlıyor: 25 Yaşındaki Semanur’un Ölümü Mahkemede
Bursa’nın 2050 Yol Haritası: Uydu Kentler Haziranda Açıklanıyor
Kar ve Fırtına Geliyor: Meteoroloji’den Kritik Uyarı