Suud umrecilere yeni şartlar getirdi! 9 Şubat'ta başlıyor

Suudi Arabistan ülkeye giriş prosedürlerini güncelledi. 9 Şubat itibariyle ülkeye umre veya ziyaret amaçlı gelenlerden bağışıklık durumlarına bakılmaksızın son 48 saat içerisinde alınmış onaylı negatif PCR ya da antijen testi istiyor

Suudi Arabistan, ülkeye giriş prosedürlerinin güncelledi. Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, ülkeye umre veya ziyaret amaçlı gelenlerden bağışıklık durumlarına bakılmaksızın son 48 saat içerisinde alınmış onaylı negatif PCR ya da antijen testi istenecek.

Açıklamada, söz konusu prosedürlerin uygulanmasına 9 Şubat 2022 itibarıyla başlanacağı duyuruldu.

Suudi Arabistan, daha önce 10 Ekim 2021'den itibaren, sadece 2 doz COVID-19 aşısı olanlara umre ve ibadet izni verileceğini açıklamıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Gelin arabası hayaliyle aldığı sıfır otomobil kabusu oldu
SUMUD FİLOSU İDDİANAMESİ TAMAMLANDI
KURBAN BAĞIŞI SKANDALI
NEÜ’lü Sanatçıya Kazakistan’da Anlamlı Ödül
Oyuncu Burak Deniz'e yurt dışı çıkış yasağı