Suriyelilere yönelik ramazan yardımları

Hayrat Yardım Derneği tarafından, ramazan ayında Suriye'nin İdlib ve Cerablus bölgeleri ile Azez ve Bab kırsalındaki Türkmen kamplarında yaşayan 15 bin kişiye kumanya paketi dağıtıldı

HATAY (AA) - Suriye'nin İdlib ve Cerablus bölgeleri ile Azez ve Bab kırsalındaki Türkmen kamplarında yaşayan 15 bin kişiye kumanya paketleri ulaştırıldı.

Hayrat Yardım Derneği Başkanı Hakkı Aygün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Suriyeli aileleri ramazanda da unutmadıklarını söyledi.

Ramazan ayının ilk gününden itibaren ihtiyaç sahibi aileler için çalışmalara hız verdiklerini anlatan Aygün, "Dernek olarak İdlib, Cerablus bölgeleriyle, Azez ve Bab kırsalındaki Türkmen kamplarında yaşayan 15 bin kişiye kumanya paketleri dağıttık. Birçok bölgede kurulan kardeşlik sofralarıyla Suriyeli ailelerle iftar yaptık. Suriye'de ramazan ayında 110 bin kişiye iftar verdik." diye konuştu.

Aygün, yardım çalışmaları kapsamında 15 bin çocuğa bayramlık kıyafet dağıtacaklarını kaydetti.

AA

Gündem Haberleri

Eyüpsultanlılardan İBB’ye gece yarısı ağaç kesimi tepkisi
'Azerbaycan’da Türk bayrağının indirilmeye çalışıldığı' iddialarına yalanlama
Bakan Yardımcılığına Kutluhan Taşkın atandı
DOST VE KARDEŞ AZERBAYCAN HALKINA İNCE MESAJ
Bakan Çiftçi: Zeynep bebeğimiz pışpışlanarak kurtarıldı