Suriyelilere insani yardım

Fırat Kalkanı Harekatı ile terör örgütlerinden büyük oranda arındırılan Çobanbey kırsalındaki 250 aileye, İYİLİKDER tarafından soba ve giysi yardımı yapıldı

GAZİANTEP (AA) - İyilik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğince (İYİLİKDER), Suriye'nin Çobanbey kırsalındaki ailelere soba ve giysi yardımında bulunuldu.

Fırat Kalkanı Harekatı ile terör örgütlerinden büyük oranda arındırılan bölgeye ulaştırılan kışlık kıyafet ve sobalar, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) görevlileri ve gönüllüler tarafından ihtiyaç sahibi 250 aileye dağıtıldı.

Derneğin Saha Koordinatörü Safi el-Fecr, yaptığı açıklamada, özellikle çadırlarda kalmak durumunda olan ailelerin zor koşullarda yaşadığını belirtti.

Yaptıkları yardımlarla çetin kış şartlarıyla mücadele eden ihtiyaç sahiplerinin ısınmalarını sağlamaya çalıştıklarını vurgulayan Fecr, yıl sonuna kadar 2 bin aileye ulaşmayı amaçladıklarını kaydetti.

AA

Gündem Haberleri

Riva’da harabeye dönen Legend Otel kaderine terk edildi
VATANDAŞA ULAŞIM ŞOKU
'Ölüyorum' diye bağırdı: Garsonun Heimlich müdahalesi hayata döndürdü
7 yeni lezzet ve Hatay Sarısı İpeği tescillendi
Bakanlıklarda personel hareketliliği: Yeni atamalar açıklandı