Suriyeli sığınmacıların kaldığı evde yangın

Adıyaman'da Suriyeli sığınmacıların kaldığı evde çıkan yangında 5 kişi dumandan etkilendi, pencereden atlayan 1 kişi ağır yaralandı

ADIYAMAN (AA) - Adıyaman’da Suriyeli sığınmacıların kaldığı evde çıkan yangında 5 kişi dumandan etkilendi, pencereden atlayan 1 kişi ise ağır yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Turgut Reis Mahallesi'nde Suriyelilerin kaldığı iki katlı bir evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen itfaiye, polis ve 112 acil servis ekipleri evdekilerin tahliye edilmesi ve yangının söndürülmesi için çalışma yaptı.

Bu sırada yangından kaçmak isterken ikinci kattan atlayan Haşim Hindavi ağır yaralandı. Evde bulunan Sabiha Ahmet, Maha Hamedi, Emmun Hindavi, Fattum Muhammed ve Halid Husno, dumandan etkilendi.

Yaralanan ve yangından etkilenen 6 kişi Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

AA

Gündem Haberleri

Sahte ekspertiz raporuna karşı mağduriyeti engelleyen sistem: OtoraporGO
Beykoz Kundura’da "Başörtüsü" Krizi: İş Yeri Hekiminden Şok Mobbing İddiaları!
Buca Belediyesi’nde memurların eylemi sürüyor: Özgür Özel’e seslerini duyuracaklar
KONYA'DA DEMİRYOLU KENARLARINA YAKLAŞMAYIN
YADES 2026 başvuruları başladı: Yaşlılara destek için belediyelere 50 milyon TL kaynak