Suriye'deki iç savaş

Halep'te pazar yeri yakınlarına düzenlenen balistik füze saldırısında 6 kişi öldü, 15 kişi yaralandı

HALEP (AA) - Suriye'nin Halep kentinde düzenlenen balistik füze saldırısı sonucu 6 kişinin öldüğü, 15 kişinin yaralandığı bildirildi.

AA muhabirinin sivil savunma yetkililerinden aldığı bilgiye göre, Halep kentinin batısında muhaliflerin kontrolünde yer alan Daret el-İzze ilçesinde pazar yeri yakınına bir balistik füze düştü.

Saldırı sonucu 6 kişinin yaşamını yitirdiği, 15 kişinin yaralandığı ifade edilirken, füzenin düştüğü pazar yeri yakını ve çevresindeki çok sayıda evin yıkıldığı ve hasar gördüğü kaydedildi.

Balistik füzeninin Lazkiye limanlarındaki Rus gemilerinden atıldığı ileri sürüldü.

Rusya ve rejime ait savaş uçakları Halep ve batısındaki ilçe ve beldelerde yerleşim yeri, okul, hastane ve Suriyelilerin sığınma kamplarına sık sık hava saldırıları düzenliyor.


AA

Gündem Haberleri

RADYATÖRÜ ŞALGAMLA DOLDURDU
Seyahatsever Projesi'yle 628 Bin Genç Türkiye'yi Gezdi
Polat Alemdar'ın babası da ifade verdi
15 YAŞINDAKİ SALDIRGAN 10 ÖĞRENCİYİ YARALADI
300 Yıllık Sadabad Sarayı Restorasyonu Tamamlanıyor