Suriye'deki iç savaş

Rus savaş uçakları Kefr Hamra beldesindeki sivil savunma merkezini vurdu

HALEP (AA) - Halep'in kuzeyindeki Kefr Hamra beldesinde sivil savunma merkezi, Rus savaş uçaklarının saldırısı neticesinde kullanılamaz hale geldi.

Konuyla ilgili AA muhabirine açıklama yapan sivil savunma yetkilisi Ahmed Hüseyin, Rus ordusuna ait jetlerin dün gece muhaliflerin kontrolünde bulunan Halep'in Kefr Hamra beldesindeki sivil savunma merkezine iki saldırı düzenlediğini söyledi.

Bombardıman sonucu merkezin ve içindeki araçların kullanılamaz hale geldiğini belirten Hüseyin, iki sivil savunma yetkilisinin de yaralandığını bildirdi. Hüseyin, "Saldırılarda kolumuz, ayağımız gitse arkadaşlarımız hayatını kaybetse de biz işimize devam edeceğiz." diye konuştu.

Rus savaş uçaklarının daha önce vurduğu Halep'in Etarib ilçesindeki sivil savunma merkezinde de büyük tahribat oluşmuştu.

AA

Gündem Haberleri

PKK-YPG İSRAİL'DEN FENA AYAR YEDİ
Kara Ocak Şehitleri Anıldı
BAHİS REKLAMI KRİZİ
Yasaklı Doktor Davası Başlıyor: 25 Yaşındaki Semanur’un Ölümü Mahkemede
Bursa’nın 2050 Yol Haritası: Uydu Kentler Haziranda Açıklanıyor