Suriye'deki iç savaş

Esed rejimi ve Rus jetleri Lazkiye kırsalına aralıksız saldırmaya devam ediyor- Türkmendağı ve Cebel Ekrad'daki çatışmalarda rejim, 50'ye yakın kayıp verdi

HATAY (AA) - Esed rejimi ve Rus jetleri, Suriye'nin Lazkiye kırsalındaki Türkmendağı ve Cebel Ekrad'a yönelik saldırılarını aralıksız sürdürüyor.

Yerel kaynaklardan alınan bilgiye göre, rejim güçleri, Rus jetlerinin desteğiyle muhaliflerin kontrolündeki köylere yönelik saldırılarına 3 gündür ara vermeksizin devam ediyor.

- Rejim, 50'ye yakın kayıp verdi

Karadan ve havadan yoğun füze ve top atışının gerçekleştiği bölgede, rejim güçleri ilerlemeye çalışırken, taraflar arasındaki çatışmaların, Türkmendağı'ndaki Ağcabayır, Kelez ve Sarraf köyleriyle Cebel Ekrad'daki Et-Tuffahiye köyünde yoğunlaştığı belirtiliyor.

Söz konusu çatışmalarda da şu ana kadar 50'ye yakın rejim askerinin öldürüldüğü aktarıldı.

AA

Gündem Haberleri

Dilovası tek çatı altında toplanıyor
ESKİ MİLLETVEKİLİNE ŞOK GÖZALTI
Kurtlar Vadisi’nin Efsane Yalısı Satışta: 170 Milyon TL!
Mart ayında kış geri dönüyor: O illerde kar ve sis etkili olacak!
TÜRK PETROL TANKERİNE İHA SALDIRISI