Suriye'deki iç savaş

İdlib kırsalı ve Cisr eş-Şuğur ilçesine düzenlenen hava saldırılarında 4 kişi öldü, 20 dolayında kişi yaralandı

HATAY (AA) - Rusya'nın Esed rejiminden hava saldırılarını durdurmasını istemesinin ardından, İdlib kırsalı ve Cisr eş-Şuğur ilçesine düzenlenen hava saldırılarında 4 kişinin öldüğü, 20 dolayında kişinin yaralandığı bildirildi.

AA muhabirinin yerel kaynaklardan edindiği bilgiye göre, rejime ait olduğu ifade edilen savaş uçakları, akşam saatlerinden itibaren İdlib'e bağlı Cisr eş-Şuğur ilçe merkeziyle, Sirmaniyye, Kibbane, Mared, Ganiye ve En Naciyye köylerini vurdu.

Saldırılarda, aralarında kadınların da olduğu 4 kişi yaşamını yitirirken, 20 dolayında kişi de yaralandı.

BM Suriye Özel Temsilcisi Staffan de Mistura, dün, Rusya'nın Beşşar Esed rejiminden, Cenevre-4 görüşmeleri boyunca hava saldırılarını durdurmasını istediğini duyurmuştu.

AA

Gündem Haberleri

KONYA'DAN İLHAMLA
YENİ VERGİ DÜZENLEMELERİ MECLİS'TEN GEÇTİ
ADLİ EMANET BÜROLARI ALARMDA
Rize'den Erzurum'a Sıcak El: Saime Bektaş'ın Bereleri Mehmetçiklere Ulaştı
TÜRKİYE F-35'E GERİ DÖNMELİ