Suriye sınırında orman yangını

Hatay'ın Yayladağı ilçesi sınırındaki Bayırbucak Türkmen bölgesinde 3 ayrı noktada orman yangını çıktı

HATAY (AA) - Hatay'ın Yayladağı ilçesi karşısındaki Bayırbucak Türkmen bölgesinde, 3 ayrı noktada orman yangını çıktı.

Alınan bilgiye göre, Beşşar Esed rejimine ait birliklerin, Lazkiye kırsalındaki Türkmen köylerine yönelik başlattığı saldırılar devam ediyor.

Birçok köyün hedef alındığı saldırılar sonrası, Kelez, Sallur ve Karaman köylerindeki ormanlık alanlardan dumanlar yükselmeye başladı.

Yayladağı ilçesi sınırına yaklaşık 2-5 kilometre mesafede çıkan ve kısa sürede büyüyen yangınların, şu an için Türkiye'yi tehdit etmediği, Yayladağı yangın söndürme ekiplerinin bölgede hazır bekletildiği bildirildi.



AA

Gündem Haberleri

9 Yaşındaki Çocuk 3 Bin Kişiye Hutbe Okudu!
Tatbikat için canlı canlı tabuta girdi
Cam atıklar böyle sanata dönüştü
NETANYAHU MAKETİ DARAĞACINDA
KAYMAKAMDAN GÜLDÜREN İSTEK