Suriye sınırında hareketlilik

Suriye'nin Rasulayn ilçesindeki un fabrikasında hareketlilik tespit edilmesi üzerine TSK tarafından müdahalede bulunuldu

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde sınırın karşı tarafında yer alan Suriye'nin Rasulayn ilçesinde bir un fabrikasında hareketlilik tespit edilmesi üzerine Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) müdahalede bulundu.

Alınan bilgiye göre, terör örgütü PKK/YPG'nin kontrolündeki Haseke kentine bağlı Rasulayn ilçesinde bulunan un fabrikasında hareketlilik tespit eden TSK, belirlenen noktaya ateş etti.

Yaklaşık 10 dakika süren ve TSK’ye ait drone ile de görüntülenen hareketlilik sırasında PKK/YPG'ye ait bez parçaları da ateş açılarak düşürüldü.

Bu arada olay ilçede kısa süreli paniğe yol açarken, güvenlik güçlerinin sınırdaki önlemleri arttırdığı gözlendi.

AA

Gündem Haberleri

Oytun Erbaş'tan Radikal Çözüm: Köpek Saldırısına Hapis Cezası Gelsin
BEDELLİ ASKERLİKTE SON ŞANS
Süresiz nafaka kararı en çok onlara yaradı! Cem Yılmaz, Acun Ilıcalı, Serdar Ortaç kurtuldu
Reha Muhtar son yolculuğuna uğurlandı
Oğluna saldıran köpeği vurmuştu, ilk kez konuştu