Sur'daki terör saldırısı

Şehit özel harekat polisi Mücahit Soydemir'in evinde yas var

OSMANİYE (AA) - Diyarbakır'ın Sur ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit düşen özel harekat polisi Mücahit Soydemir'in (24) şehadet haberi eşine ulaştı.

Emniyet yetkilileri, Selimiye Mahallesi'nde ailesinin yanında kalan şehidin eşi Hüsne Soydemir'e acı haberi verdi.

Türk bayrağının asıldığı şehit evine, yakınları ve komşuları akın etti. Ağıtların yükseldiği evde, fenalık geçirenlere sağlık ekipleri müdahalede bulundu.

Hatay'dan 2 ay önce geçici görevle Diyarbakır'a gönderilen Soydemir'in 2 yıl önce evlendiği ve çocuğunun bulunmadığı öğrenildi. Şehidin, anne ve babasını da daha önce kaybettiği belirtildi.

Sur ilçesindeki operasyonda teröristlerin saldırısı sonucu ağır yaralanan Soydemir, kaldırıldığı Diyarbakır Asker Hastanesinde şehit düşmüştü.

AA

Gündem Haberleri

Kızılay Çadırı Krizi: İBB Reddetmişti, Yeni Yer Tepki Çekti
Kıyılar Kamunun Kullanımına Açılıyor: Şezlong ve İşgal Baskısına Son
18 YAŞ ALTINA BEKLENEN CEZA GELDİ
POLATLI-HAYMANA-KONYA HATTI BÖLÜNMÜŞ YOL OLUYOR
Acil Durumlarda Yeni Dönem: Hayat 112 Uygulaması İçin Yeni Kamu Spotu Yayında!