Şüpheli şahısların üzerinde uyuşturucu madde ele geçirildi

Eskişehir'de bekçiler tarafından şüphe üzerine durdurulan 4 şahsın üzerinde uyuşturucu madde ele geçirildi.

Eskişehir'de bekçiler tarafından şüphe üzerine durdurulan 4 şahsın üzerinde uyuşturucu madde ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, Tepebaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı çarşı ve mahalle bekçileri durumundan şüphelendiği H.U., O.K., A.Y. ve Ü.E. isimli şüphelileri durdurdu. Şahısların yapılan üst aramasında, 35,69 gram metamfetamin, 1,61 gram esrar ve 5 adet uyuşturucu madde içiminde kullanılan cam aparat ele geçirildi.

Şüpheli şahıslara "Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak" suçu çerçevesinde işlem yapıldığı öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Kot ve atletle denize giren genç boğuldu
5 aydır maaş alamayan maden işçilerinin açlık grevi devam ediyor
Milyonluk Kaçakçılık Sevkiyatı Alanya Yolunda Kaldı
MANEVRA YAPARKEN KIZINI EZDİ
Belediyede İhale Çarkı İfşa Oldu: Gizli Takım XYZ Ne Anlattı?