Sünnetci, yaz döneminde okulları inceliyor

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, yaz döneminde tek tek okulları ziyaret ederek, incelemelerde bulunuyor.

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, yaz döneminde tek tek okulları ziyaret ederek, incelemelerde bulunuyor.

Müdür Sünnetçi ziyaretleri çerçevesinde Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni inceledi. Müdür Sünnetci'ye, Mesleki ve Teknik Eğitim Şube Müdürü Mustafa Günay ve Ortaöğretim Şube Müdürü Hayati Duman da eşlik etti. Müdür Sünnetci, okulun alan ve bölümlerini inceledi. Okul yöneticilerinden 2023-2024 eğitim öğretim yılı için yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

EĞİTİM Haberleri

TÜBİTAK Fen Lisesi Sınavı İçin Son Gün: 90 Bilim Yıldızı Aranıyor
LGS ve YKS adaylarına "Tercih Danışmanlığı" hizmeti başladı
LGS’de tercih başvuruları başlıyor
Kırşehir’in LGS Şampiyonu: Bir Başarı Hikayesi
LGS’de başarıya damga vuran şehir: 19 öğrenci Türkiye birincisi oldu