Sünger yüklü kamyon seyir halinde alev topuna döndü

Alanya'da seyir halinde seraya muz yüklemeye giden kamyonun kasasındaki süngerler alev alev yandı. İtfaiye yangına müdahale etse de alev topuna dönen araç tamamen yandı

Antalya'nın Alanya ilçesinde seyir halindeki kamyonun kasasındaki muz sarmak için kullanılan süngerler alev alev yandı.

Edinilen bilgiye göre, Alanya ilçesinde seraya muz yüklemeye giden kamyon, Türkler Mahallesi'nde hareket halindeyken bir anda kasasındaki süngerler alev aldı. Kamyonda bulunanlar aracı terk ederek uzaklaşırken, yoldan geçen vatandaşlar, alevlere teslim olan kamyona yaklaşamadı.

İtfaiye yangına müdahale etmesine rağmen araç tamamen yandı. Sürücünün Konaklı Mahallesi'nde sanayi sitesinde tentesine kaynak yaptırdığı, muz sarmak için kasada bulunan süngerlerin sıçrayan kaynak sonucu alev aldığı öne sürüldü. Öte yandan yangın anı vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Sebahattin Şirin adıyla bilinen Muzaffer Şirin hakkında gözaltı talimatı
Yasağı dinlemediler! Ablası için yaşamını hiçe saydı
Afyonkarahisar’da avukat dehşeti! Meslektaşını silahla vurdu, tutuklandı
Aziz Yıldırım’ın kızına yönelik paylaşım yapan şüpheliye “ev hapsi” kararı
10 araç birbirine girdi