Sultangazili berberler Elbistan’da

Sultangazi Belediyesi, deprem felaketinin ardından yaraları sarmak için afet bölgelerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Sultangazi Belediyesi, deprem felaketinin ardından yaraları sarmak için afet bölgelerinde çalışmalarını sürdürüyor. Bu kez Sultangazili berberler, yıkımın en yoğun yaşandığı yerlerden biri olan Elbistan'a giderek, ücretsiz kuaför hizmetiyle desteğini gösteriyor.

Sultangazi Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki 11 ili etkileyen iki depremin ardından afet bölgelerinin ihtiyacı doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Bu kez Sultangazili gönüllü berberler, depremin şiddetli yıkıma sebep olduğu Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesine gitti.

Gönüllü berberler Elbistan'daki depremzedelere ücretsiz olarak saç ve sakal tıraşı hizmeti verdi. Özellikle çocuklarla yakından ilgilenen berberler, onlarla sohbet etti. Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, "Tüm Türkiye olarak acımız büyük. Elimizdeki tüm imkanları seferber ederek depremin vurduğu şehirlerimizdeki yaraları sarmaya çalışıyoruz. Genci, yaşlısı herkes bir olarak kardeşlerimize yardım eli uzatıyor. Sultangazili güzel gönüllü esnafımıza deprem bölgesine giderek gösterdikleri dayanışma ve hizmetten ötürü teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Avrupa'daki Gurbetçiler İçin Türksat 4A Rehberi! Almanya, Avusturya ve Hollanda İçin Frekans Ayarları
Türksat Frekans Değişikliği: Çanak Anten Ayarı Nasıl Yapılır? Anten Yönü Değişecek mi?
Ukrayna’dan Savaş Çakar’ın ailesine tepki çeken mesaj: Hak ettiğini aldı
5. İstanbul Festivali'nde Ateez Rüzgarı: Kilometrelerce Kuyruk Oluştu
Gazeteci Nuray Başaran’dan İYİ Parti ve CHP Hakkında Şok İddia