Sultangazi'deki cinayet

Bir kişinin öldürüldüğü olaya karışan yabancı uyruklu şahısları protesto eden mahalle sakinlerine polis müdahalede bulundu

İSTANBUL (AA) - Sultangazi'de bir kişinin öldürüldüğü kavganın ardından, olaya karışan yabancı uyruklu şahısları protesto eden mahalle sakinlerine polis müdahalede bulundu.

Olayda hayatını kaybeden Ramazan Şahin'in evinin önünde toplanan grup, sloganlar attı. Burada önlem alan polis ekipleri, gruba dağılmaları yönünde uyarı yaptı.

Buna rağmen dağılmayan gruba çevik kuvvet ekiplerince biber gazı ve tazyikli suyla müdahale edildi.

Gruptakiler, müdahalenin ardından ara sokaklara dağılırken, ilçedeki güvenlik önlemleri sürüyor.

Öte yandan, olayın ardından çok sayıda yabancı uyruklu kişinin gözaltına alındığı ve toplama merkezine götürüldüğü bildirildi.

Sultangazi İsmetpaşa Mahallesi'nde, 14 Mayıs'ta yabancı uyruklu kişiler ile mahalle sakinleri arasında kavga çıkmış, bu sırada bıçaklanan Ramazan Şahin (24) hayatını kaybetmişti.


AA

Gündem Haberleri

Bolvadin esnafı için büyük müjde
Palamut geri döndü, Marmara ve Karadeniz yeniden palamutla doluyor
MSB’den Terörle Mücadele, Hudut Güvenliği ve Savunma Sanayii Açıklaması
250 Milyon Avroluk AVM’nin Dibindeki Yol Patates Tarlasına Döndü
Kasım Ayı Yaşlı ve Engelli Aylıkları Hesaplara Yatırılmaya Başlandı