Sultangazi’de refüje çarpan otomobil, aydınlatma direğini devirip karşı şeride geçti: 2 yaralı

Sultangazi'de yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan otomobil, refüje çarparak elektrik direğini devirip karşı şeride geçti.

Sultangazi'de yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan otomobil, refüje çarparak elektrik direğini devirip karşı şeride geçti. Yaklaşık 20 metre sürüklenen otomobil yan yatarken, kazada yakın zamanda askere gideceği öğrenilen sürücü ve yanındaki üniversite öğrencisi arkadaşı hafif şekilde yaralandı.

Olay, sabah saat 08.30 sıralarında Sultangazi'de Cebeci Mahallesi Cebeci Caddesi Taşocağı mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre 9 Nisan'da birliğine teslim olmadan önce akraba ziyaretlerinde bulunan 34 EGV 014 plakalı otomobilin sürücüsü Selçuk Türkseven, üniversite öğrencisi arkadaşını Arnavutköy'deki evine bırakmak üzere ilerlediği esnada yolun yağmurdan dolayı kaygan olması nedeniyle aracının direksiyon hakimiyetini kaybetti. Otomobil önce refüje, ardından trafik aydınlatma direğine çarptı. Direk çarpmanın etkisiyle devrilirken, karşı şeride geçen otomobil yaklaşık 20 metre kadar sürüklendikten sonra yan yattı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, sürücü Selçuk Türkseven ve yanında bulunan arkadaşı hafif şekilde yaralandı. Yüzünden ve kollarından yaralanan iki kişiye sağlık ekipleri müdahale etti. İki arkadaşın sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kaza nedeniyle bir şeridi trafiğe kapanan yolda hafif yoğunluk yaşanırken, devrilen otomobil ise çekici ile kaldırılarak otoparka çekildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

EGM'DEN DEV OPERASYON
"Okula mermi isabet etti" iddiasına açıklama
Kaşıkçı'nın Rakibi Yakalandı: Endonezya'dan Kapalıçarşı'ya Uzanan Kaçakçılık!
Kamera kurup ağladı, Sağlık Bakanlığı inceleme başlattı
Ahi Evran Üniversitesi'nde Yas: Daire Başkanı Görevi Başında Vefat Etti