Sultangazi’de hafriyat kamyonundan dökülen mıcırlar sürücülere zor anlar yaşattı

Sultangazi'de seyir halindeki hafriyat kamyonundan dökülen mıcırlar sürücülere zor anlar yaşattı.

Sultangazi'de seyir halindeki hafriyat kamyonundan dökülen mıcırlar sürücülere zor anlar yaşattı. Mıcırların yola döküldüğü o anlar ise bir motosikletlinin cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, sabah saat 10.30 sıralarında Sultangazi Hacı Ahmet Yesevi Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halindeyken hafriyat kamyonun damperinden yola dökülen mıcırlar, diğer sürücülerin zor anlar yaşamasına neden oldu. Mıcırların kamyondan döküldüğü anlar, o esnada seyir halinde olan bir motosiklet sürücüsünün cep telefonu kamerasına yansıdı. Mıcırın döküldüğünden habersiz olan sürücü, bir süre sonra ise trafikte yanan kırmızı ışığa dahi aldırış etmeden yolculuk yapmaya devam etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Ahbap soruşturmasında yeni operasyon: Haluk Levent’in kardeşi şüpheliler arasında
ÇOCUK SUÇLUYA MÜEBBET
Bolvadin'de devrilen tırın sürücüsü yaralandı
İnşaat Kabusu: 7 Katlı Bina Tahliye Edildi
Haluk Levent’e 4 daire kaptırdı, dolandırıldığını anlayınca suç duyurusunda bulundu