Sultangazi’de gece 10 aracın lastikleri kesildi

Sultangazi'de gece saatlerinde çok sayıda otomobilin lastikleri kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kesildi.

Sultangazi'de gece saatlerinde çok sayıda otomobilin lastikleri kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kesildi. Sabah işe gitmek için araçlarının yanına gelen vatandaşlar şaşkınlık yaşarken, polis yaklaşık 10 aracın lastiğini kesen şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Olay, gece saatlerinde Sultangazi İsmetpaşa Mahallesi'nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, iki ayrı sokakta bulunan yaklaşık 10 otomobilin lastiği kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kesilerek zarar verildi. Sabah saatlerinde evlerinden çıktıklarında karşılaştıkları manzara karşısında şaşkına dönen araç sahipleri, duruma tepki gösterdi.

Mağdur olan bir vatandaş, "Sabah kalktım taziyeye gidecektim. Geldim baktım benim arabam ile beraber onlarca arabanın tekerlerini bıçakla patlatmışlar. Aşağı yukarı 10 tane araç var ama aşağıya doğru sokak boydan boya, bir de yan sokak komple bütün araçlar. Kimi aracın iki tane, kimi aracın bir tane lastiği patlatılmış. Şu anda yedek lastiği taktım, lastikçiye gidiyorum" dedi.

Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, park halindeki otomobillerin lastiklerini keserek zarar veren kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Otomobil içinde kanlı veda: Kadın öldü, şüpheli ağır yaralı
Sahte hocanın maskesi düştü: Büyü bozma yalanıyla vurgun
Vurgunun Adresi Meslek Lisesi: Sahte Öğrenciyle 52 Milyonluk Tezgah!
Kavga sonrası ortadan kayboldu, 8 aydır sır oldu
FABRİKA SERVİSİ TIRLA ÇARPIŞTI