Sulama kanalına giren 13 yaşındaki Muhammet Şerif Aras'ın cansız bedenine ulaşıldı

Adana'da öğle saatlerinde sulama kanalına giren ve kaybolan 13 yaşındaki Muhammet'in cansız bedenine ulaşıldı.

Merkez Sarıçam ilçesi Ulubatlı Hasan Bulvarı'nda öğle saatlerinde 13 yaşındaki Muhammet Şerif Aras'ın sulama kanalına girdikten sonra çıkmadığını görenler 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayıp ihbar etti. Olay yerine gelen Su Altı Grup Amirliği Ekipleri, çocuğun bulunması için çalışma başlattı.

Yaklaşık 8 saat süren çalışma sonucu dalgıç polisler kanalda Muhammet'in cansız bedenine ulaştı. Küçük çocuğun cansız bedeni otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

SATIŞ FİYATI DİYE PEŞİNATI YAZDI
Kaçak Masöz Operasyonu: 26 Yabancı Kadın Sınır Dışı Ediliyor
O HIZLA BİLE DEHŞETİ YAŞADILAR
Zillere basarak boş daireyi tespit ettiler, saniyeler içinde kapıyı açtılar
CANINA KIYACAKTI...