Suçıkan Şelalesi buz sarkıtları arasından akıyor

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde, sıcaklıkların eksi 5 dereceye kadar düştüğü bölgede, Suçıkan Şelalesi buz sarkıtları ve akan sularıyla görsel bir şölen oluşturdu. Donan şelale, havadan görüntülendi.

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde yer alan ve efsanelere konu olan Suçıkan Şelalesi, her mevsim sunduğu güzelliklerle dikkat çekiyor. Bu kez, eksi 5 dereceye kadar düşen hava sıcaklıkları nedeniyle şelale kısmı olarak dondu. Buz sarkıtlarıyla süslenen şelale, akan suları ve buzlu manzarasıyla görsel bir şölen sundu.

Suçıkan Şelalesi'nin donan kısmı ve buzul görüntüsü, bölgeye gelen ziyaretçileri büyüledi. Şelaleden akan suyun buz sarkıtları arasındaki hareketi, adeta bir tabloyu andırdı. Görselliğiyle dikkat çeken şelale, dron ile havadan görüntülenerek izleyenlere muazzam bir görsel şölen sundu.

Her mevsim farklı bir güzellik barındıran Suçıkan Şelalesi, bu yıl da doğal bir sanat eseri gibi doğanın gücünü ve zarafetini gözler önüne serdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

AFYONKARAHİSAR Haberleri

YERDE YATAN KARISINA TEKME ATTI
Afyon'u Ege ve Akdeniz'e bağlayan yol sisten kapandı
Afyon'da Kışın İlk İşareti: Eseli Yaylası Kar Altında
'Gönülden düşenin peşine düşülmez yazıyordu' kaldırıma çarpıp yaralandılar
Çocuk yaşta katil oldu! Afyonkarahisar'da gençlerin kavgasında kan aktı