Subaru'dan köpek dostlarına özel seyahat kiti kazanma şansı

National Geographic Türkiye'nin Instagram sayfasında gerçekleştirilen Sarı Çerçeve Yarışması'nda, 10-17 Mart 2017 tarihleri arasında köpekleriyle çektirdikleri fotoğrafları paylaşanlara Subaru tarafından köpeklere özel hazırlanan seyahat kiti kazanma şans

İSTANBUL (AA) - National Geographic Türkiye'nin Instagram sayfasında gerçekleştirilen Sarı Çerçeve Yarışması'nda, 10-17 Mart 2017 tarihleri arasında köpekleriyle çektirdikleri fotoğrafları paylaşanlara Subaru tarafından köpeklere özel hazırlanan seyahat kiti kazanma şansı sunuluyor.

Subaru'dan yapılan açıklamada, Sarı Çerçeve Yarışması'na katılıp, köpekler ile çekilen fotoğraflarını #saricerceve, #(köpek emojisi) ve @natgeoturkiye etiketlerini kullanarak paylaşanların, Subaru'dan köpeklerin kullanımı için hazırlanan seyahat kitini kazanma şansı yakalayacağı belirtildi.

Açıklamada, "National Geographic kanallarında yayınlanan, Köpeklere Fısıldayan Adam olarak tanınan köpek uzmanı Cesar Millan tarafından hazırlanan Cesar Millan ve Oğlu programının da sponsoru olan Subaru, doğada evcil hayvanlarıyla vakit geçirmek isteyenlerin özellikle tercih ettikleri bir marka." ifadesine yer verildi.

AA

Gündem Haberleri

İran’da mahsur kalan Pegasus uçağı 52 gün sonra Sabiha Gökçen’de alkışlarla karşılandı
Ankara İtfaiyesi Karıştı: Usulsüz Rapor İddiası ve Domatesli Protesto
İbrahim Tatlıses Taburcu Oldu: Miras Kararı Herkesi Şok Etti!
Maaş alamayan belediye işçilerinden Başkan İşçimenler’e tepki
OKUL DEĞİL DİJİTAL KALE