Su diye tiner içti hastanelik oldu

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde küçük çocuk su diye içtiği tiner sonrası hastanelik oldu.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde küçük çocuk su diye içtiği tiner sonrası hastanelik oldu. Hastaneye kaldırılan çocuk yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Olay, öğle saatlerinde Kdz.Ereğli ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, C.Y. isimli küçük çocuk evde bulduğu tineri su sanıp içti. Bir süre sonra fenalaşan çocuk ailesi tarafından ilçedeki özel hastaneye getirildi. Tedavi altına alınan C.Y.'nin tiner içtiği anlaşıldı. Küçük çocuğun midesi yıkandıktan sonra Ereğli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Yoğun bakıma alınan C.Y.'nin durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Kırmızı ışıkta geçince kazaya neden oldu
Sokak köpeğinden kaçmak isterken ağaca çarptı
YARDIM KUMBARASINDAKİ PARALARI ÇALDI
ÇUMRA'DA TIR DEHŞETİ
Ankara’da çocukları dilendiren 11 şüpheli yakalandı