Star'da türbanlı fotoğraf skandalı

Sadece kadınlarla çocukların izlediği maç hakkındaki manşetlerde çok çarpıcı bir sansür dikkatli gözlerden kaçmadı.

Fenerbahçe'nin cezası nedeniyle sadece kadın ve çocukların izlemesine izin verilen maç, geyikleriyle, rengarenk fotoğraflarıyla gündemde kendine özel bir yer buldu.

Maçtan önce çekilen bir fotoğrafın iki gazede iki farklı biçimde kullanılması ise dikkatli gözlerden kaçmadı.

RADİKAL TÜRBANLI TARAFTARI BİRİNCİ SAYFADAN VERDİ

Radikal gazetesi fotoğrafı Sevgi Sayar Başaran'ın haberinde 'Tecrübe konuştu' başlığı ve  "kadınların pozisyonlarda amatör kalsalar da Fenerium'dan alışverişte rekor kırdılar" spotuyla verdi. Fotoğrafta biri türbanlı üçü kadın taraftar çocuklarıyla görünüyordu.



TÜRBANLI FOTOĞRAFI STAR'A GİREMEDİ

Mustafa Karaalioğlu'nun yönetiminde yeni tasarımı ile kendisini yeniden inşaa eden ve muhafazakar çizginin yeni aktörlerinden biri haline gelen Star'da ise aynı fotoğraf 'Dünyanın en güzel cezası' manşet haberinde kullanıldı ancak her nedense türbanlı taraftar ve çocuğu gazetede kendine yer bulamadı.

Acaba Türbanlı Fenerbahçeli taraftar "Güzel Ceza" başlığıyla uygun mu görülmedi editörler tarafından. Yoksa türban sarışın taraftarların gölgesinde mi kaldı?

Medya Haberleri

Barış Murat Yağcı, Survivor dönüşü gözaltına alındı
Sosyal medya fenomeni Mika Raun gözaltına alındı
Acun Medya yöneticisi Esat Yontunç havalimanında gözaltına alındı
Fazıl Tunç’un sağlık durumunda değişiklik yok! Kardeşinden yeni açıklama
Oktay Kaynarca suçlamaları reddetti